«

»

Първото голямо ZUMBA FITNESS събитие за 2013г.

Преди броени дни, на 12 Януари, в София се проведе първият за 2013г. спектакъл на ZUMBA сцена. В основата на това стоеше едно невероятно чаровно и красиво създание от горещата ни съседка Турция. ZUMBA fitness инструкторката Айшегюл Демирсой от Истанбул, лицензирана лично от Бето Перес ( създателят на ZUMBA), посети България специално за да направи ZUMBA ежедневието ни още по-интересно.

Тя бе поканена от българската лицензирана инструкторка по ZUMBA – Анна Христова, заедно с подкрепата на Sofia Airoport Center. Самият мастър клас бе перфектно организиран и присъстваха около 130 любители на ZUMBA-та в България, като Айшегюл още от самото начало взриви публиката със своята харизма.

В много от хореографиите се забеляза сюжет, което привлече интереса на участниците още повече. Освен това тя показа завидно тяло, което определено привличаше още повече погледите към нея и то не само от мъжката страна в публиката. Интересно е, че тя бе посрешната по стара българска традиция с хляб и сол на фона на емблематичната българска песен „ Моя страна, моя България ” с пожелания за успех.

 Оказа се, че известната Zumba  инструкторка от мегаполиса- Истанбул, се влюби в българската кухня и се докосна до среднощния живот в България, от който тя остана много впечатлена и естествено нямаше как да мине без танци до сутрешните часове.

В последствие се разбра, че инструкторката освен със ZUMBA,  поддържа перфектно тяло и с практикуване на спортове като: спускане с колело по планински склонове, гмуркане, лека атлетика и още много…..

Мастър класът продължи цели 2 часа, като посредата на спектакъла на сцената се включиха, организаторката Анна Христова и мексиканският гуро Даво Гарсия.

А съвсем скоро, в началото на месец Март се очаква поредна вихрушка под името ZUMBA, само че в „ Древен и веченПловдив, с едни от най-добрите български инструктори и невероятната Адела Якоб от близка Румъния, придружено с JAM SESSION за всички лицензирани инструктори, част от ZUMBA INSTRUCTOR NETWORK (ZIN). Очкваме го с нетърпение!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *