«

»

Какво представляват джогинг обувките „Kangoo Jumps“?

Kangoo Jumps  са идеалните за дома фитнес уреди, които биха могли да предоставят ефективна и пълноценна тренировка, заемайки малко пространство и същевременно да са и вид забавление.

Те отговарят и на най-взискателните критерии, за които можете да се сетите – пише Kangoo Club България.

Предимствата  на този нов фитнес продукт са следните:

1.Простота: Kangoo Jumps са толкова лесни за употреба от всеки един човек, на всяка възраст, навсякъде и по всяко време…

2. Безопасност: Kangoo Jumps са обувките с най-слабо негативно въздействие в целия свят. Те предпазват (всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб.

3. Най-висока ефективност: Научните проучвания, направени именно от НАСА, показват, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най-ефективни с всеки направен скок.

4. Най-приятните: Обикновеното упражнение е скучно и болезнено. Не и с Kangoo Jumps! Когато сте върху тях, вие ще се насладите на всяка минута!

5. Без изчерпване: Повечето хора се отказват от упражненията, тъй като изпитват болка и изтощение. Не и с Kangoo Jumps, тъй като ние ви уверяваме, че винаги ще запазите нивото на комфорт. Изпълнявайки упражненията внимателно, със свое собствено темпо, вие винаги се наслаждавате на тренировката. След една седмица ще забележите разликата и ще продължите да увеличавате времето за упражнения върху Kangoo Jumps.

6. Заемат малко пространство: Kangoo Jumps са иначе казано „фитнес зала в торба“. Те отговарят на всички изисквания за пълноценна тренировка на тялото. Това означава, че не е нужно да си запълвате дома с голямо и скъпо фитнес оборудване. Колкото и малко да изглежда, 2-3 квадратни метра е всичко, което е необходимо за вашата тренировка с Kangoo Jumps

7.Спестяване на време: Лекото упражнение с Kangoo Jumps за най-малко 3 минути, 2 пъти на ден, ще ви поддържа в добра форма.

8. Body&Mind Баланс: Kangoo Jumps неизбежно предизвикват положителни емоции като по този начин се противопоставят на стреса.

9. Мотивация: Просто включете любимата си музика и ще почувствате нужда да потанцувате на вашите Kangoo Jumps.

10. Универсалност: Kangoo Jumps може да се използват по много различни начини – на закрито, на открито, върху всякакви повърхности, за джогинг, игри и т.н. Така, че вие никога няма да се отегчите.

11. Икономически изгодни: Kangoo Jumps струват значително по-малко, отколкото повечето други уреди за упражнения. И ако в допълнение се замислите за спестяване на време, пространство и карта за фитнес.

  • Тренировка с Kangoo Jumps:

Според научни изследвания между 27% до 70% от хората, които практикуват бягане / джогинг са пострадали през първата година след започване на този спорт. Kangoo Jumps първоначално са били разработени за джогинг, с цел намаляване на негативното въздействие върху ставите.

Независимо дали сте запален джогър, сериозен бегач или човек поддържащ здравословен тонус с тичане, вие бързо ще оцените ползите, които Kangoo Jumps ви осигуряват. Намаляване на шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб с до 80% е само една от тях.

Намаляването на стреса и коригирането на pronation и supination (техники и наранявания кoито могат да се получат при бягане) ca две от многото причини, поради които лекарите препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след операцията и за предотвратяване на наранявания. Тези ползи обясняват защо толкова много хора, които в един момент вече не могат да тичат или правят упражнения, в един момент могат да правят това отново в комфорт, с увереност и без болка

  • Отслабване:

Забравете изтощителните диети! Докато подчертаваме важността на балансираното хранене, ние всъщност сме загрижени и да прибавим елемент на удоволствие без напрегнати упражнения към вашето ежедневие с Kangoo Jumps. Университетски проучвания показват ясно, че изразходвате много повече енергия или калории, като използвате Kangoo Jumps, в сравнение с обичайните спортни обувки. Въпреки това, това само по себе не обяснява значителната загуба на тегло при хората, които са употребявали редовно Kangoo Jumps.

Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни, за да бъде то здраво. Повечето от нас не са наясно, че нашите тела съдържат четири пъти повече лимфна течност отколкото кръв. Нашата лимфна система, която е и част от имунната ни система, обаче не е помпа, като сърцето, за да се запази в обръщение. Тя зависи от нашите естествени движения! Ако ние не се движим достатъчно, токсините всъщност задръстват лимфната система и „тровят“ нашите клетки. В някои места на тялото лимфната течност всъщност кристализира в целулит, който всички ние знаем, че е трудно да се премахне.
Лимфната система също „наблюдава“ нашия метаболизъм. С напредване на възрастта ние, като че ли качваме килограми и ни е все по-трудно да ги свалим.
Изследванията показват, че нашия метаболизъм, степента, с която телата ни горят калории, намалява, когато лимфната ни система става по-малко ефективна. При редовно използване на Kangoo Jumps, нашият метаболизъм става все по-ефективен, в резултат на подобрен мускулен тонус и регулиране на теглото. В действителност ние всъщност повторно обучаваме всяка клетка да работи така, както когато сме били по-млади. След като ускорим метаболизма си, ние ще изгорим повече калории и няма да можем да възстановим килограми, ако продължаваме да използваме Kangoo Jumps.

  • Рехабилитация

Ограничаване на риска от увреждане на стави! Физиотерапевти и лекари препоръчват използването на Kangoo Jumps за пациентите като важен фактор за рехабилитация им. Намаляването до 80% на напрежението за глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб също позволява на атлетите да подновят своите тренировки много по-рано.

Има много различни класификации на нараняванията и причинните фактори, свързани с всяко нараняване. Използването помага да се ограничи риска от увреждане на ставите, които са пострадали от свръхнатоварване или реконструктивна хирургия. Намаляването на напрежението/натиска позволява тези области да се подсилят, докато общото здравословно състояние се подобрява.

За наранявания, причинени от заседналия начин на живот, Kangoo Jumps са също отличен фактор за рехабилитация, тъй като подобряват работата на сърдечно-съдовата система на пациента, укрепват мускулатурата и скелета.

 

Упражнения с обувките Kangoo Jumps:

 

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *