«

»

ZUMBA® „Master Class“- 9-ти Март Пловдив

Поредният голям ZUMBA® уикенд отмина. Над 170 ZUMBA® фенове и инструктори от цялата страна взеха участие в големият ZUMBA® ден. На 9-ти Март се проведе пореден маратон – цели групи от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Перник, Добрич, Казанлък, Кюстендил и още много други градове, пристигнаха в „Панаирния град“ за това събитие.

Организатори отново бяха Валерия Бозукова и Павлина Василева, със съдействието също така на Международен панаир – Пловдив и хотел Санкт Петербург.

Събитието беше много голямо, тъй като събра не само фенове, но и много лицензирани инструктори от цялата страна, които посетиха и организираният ZUMBA® JAM SESSION (вид обучение) с невероятната джамърка- Адела Якоб, която освен, че бе дошла да проведе тази сесия за всички желаещи лицензирани инструктори, бе и специален гост на ZUMBA® MASTER CLASS-ът с българските инструктори от цялата страна -  Галя Джуранова- София, Росен Димитров- София, Маноел Манолов- Варна, Мария Аврамова- Бургас, Драгомир Балински- Плевен, Юлия Маринова- Русе, Даниела Данева- Русе, Павлина Василева- Пловдив и Валерия Бозукова- Пловдив.

Секунди преди началото на партито, всички гости бяха поздравени от един от най-добрите ZUMBA® обучаващи инструктори- Херман Мело, с пожелание за едно невероятно парти, както и да ги покани на вторият ZUMBA® BG TOUR с него, който ще се състои през месец Юни, и ще премине през градовете Албена, Русе, Обзор, Бургас, Пловдив и София.

Още от първите минути след откриване на партито, цялата зала беше нажежена до краен предел, след като ZUMBA® инструкторът Маноел Манолов от Варна, се качи на сцената с песента “I’m Sexy and I Know It”, придружен от своите колеги Росен Димитров и Драгомир Балински, буквално взривиха публиката с тяхното изпълнение, освен че всички дами бяха в невероятна еуфория, дори и мъжкото присъствие от публиката беше в захлас!

Мастър класът с българските инструктори продължи цели 90 минути, в краят на първата част, всички инструктори се качиха на сцената да придружат хореографията на колегата си от Плевен- Драгомир Балински, и закриха заедно ръка за ръка невероятната българска част с песента на Графа, Любо и Орлин „ЗАЕДНО“ с послание за една обединеност, зов за едно истинско „ZUMBA FAMILY“. Въпреки голямата горещина в залата, тя не успя да откаже всички присъстващи да продължат с невероятната емоция и неспиращи танци, и след малка почивка, партито продължи още един час с невероятната, талантлива и адски чаровна джамърка от съседна Румъния- Адела Якоб. Тя самата е участвала като ZUMBA® презентър на много международни сцени, лично със създателя на ZUMBA-та Алберо Перес. Тя за секунди успя да спечели безбройните ZUMBA® фенове в залата, и въпреки че бяха много изморени, невероятната емоция, която Адела раздаде на публиката, успя да ги зареди, така че да забравят за умората и да искат това парти да не свършва. Разбира се, за огромно тяхно съжаление, то имаше своя край, но за  радост, партито се пренесе в популярен пловдивски нощен клуб, където забавлението продължи до ранни часове.

 

 

Още интересни статий:

 

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *