«

»

Интересно от света на ZUMBA® . Международна конференеция за инструктори в гр. Лил

Невероятният френски град Лил, бе домакин на Европейската конференция за ZUMBA® – инструктори в началото на месец май. Цялото събитие беше уникално, защото бе специализирано само за лицензирани ZUMBA® инструктори, което включи в себе си десетки специализирани класове, няколко вида лицензионни курсове за специализираните програми в ZUMBA®, като ZUMBATOMIC®, ZUMBA TONNING®, ZUMBA SENTAO®, ZUMBA GOLD® и т.н., както и най-новият вид, наречен ZUMBA PRO SKILLS®, който включва в себе си тънкости във воденето и умението да владееш и забавляваш клиентите, гостите си в класовете по ZUMBA®.

Наистина събитието бе посетено и от инструктори от други континенти. Също така се състоя грандиозен ZUMBA® концерт заедно със създателя Бето Перес и най-големите ZUMBA® звезди раздаваха своята енергия за всички инструктори в публиката от цял свят, които наброяваха повече от 2000.

Седмица по-късно, в рамките на четири дни, за осми път се проведе традиционният Уелнес Фестивал в Римини, Италия. Фитнес фестивалът е роден още преди 20 години и въпреки кризата той продължава да се развива, и тази година той счупи рекордът по посещаемост на събитие от този род.

Над 228 000 фитнес любители от цял свят бяха гости на тази фиера изпълнена с всякакви видове спорт, като се започне от аеробика, степ, пилатес, спининг, темпо, подводна гимнастика и се стигне до най-масовия спорт в световен мащаб в момента- ZUMBA-та.

Сцената на този утвърден вече спорт в цял свят беше най-голямата на целия фестивал и достигна най-голяма посещаемост в класовете си, като освен нормалният ZUMBA® клас, се провеждаха и класове по ZUMBA SENTAO® и ZUMBA TONNING®.

Пиковият момент бе класът, който се състоя в събота вечер, като на сцената отново бе създателят Бето Перес, най-добрите италиански инструктори и голяма част от ZUMBA® гуротата от цял свят. Този клас събра по неофициални данни почти 3 000 любители и инструктори, като повярвайте ми, това чувство не може да се опише!

 

Ексклузивни промоции в твоя град от Grabo.bg, с отстъпки от 50% до 90%!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *