«

»

Хотел „Хисар“ – раят за SPA туризъм и релакс

В централната част на България, под южните склонове на Средна гора, е  сгушен китният град Хисаря – малък рай на минерални води и мек климат с хилядолетна история. Сред  красив зелен парк се намира  четири-звездният СПА комплекс „Хисар”. Гостите – хора на различна възраст и с различен статус в обществото, го предпочитат през цялата година, заради разнообразните услуги, уюта, лукса и удобствата, които се предлагат!

 Изисканият стил личи в хотелската част. СПА центърът е един от най-модерните в страната, оборудван с нова, съвременна медицинска и козметична апаратура. Външният минерален басейн, разлят на различни нива с джакузи и мокър бар, е сгушен в шарената сянка на боровата гора и красива растителност наоколо. За любителите на красивите и забавните спортове са изградени два два тенис корта, мини футболно игрище, боулинг зала с шест писти, билярд, джаги, тенис на маса  и фитнес зала. Гастрономите могат да се отдадат на кулинарни изкушения в двата ресторанта и нощния бар. Местата за делови срещи са в няколко конферентни зали, обзаведени за семинари, презентации и премиери.

 

Подарете  си една почивка в СПА хотел Хисар. И ще получите накуп чист въздух, лукс, професионално обслужване, удоволствия, релакс, спортуване, разходка сред вековни паметници на културата – красота за очите, удоволствия за душата, тонус за тялото и спомени за бъдещето.

 

За повече информация и контакти:

  СПА хотел „Хисар”
гр.Хисаря, ул.”Генерал Гурко” №1
Тел.: +359 337 62 781;
Тел.: +359 337 62 782;
Fax: +359 337 627 84
www.hotelhissar.com
e-mail:marketing@hotelhissar.com

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *