«

»

Всички видове Zumba

Zumba – Когато хората се докоснат до Зумба „в действие” , те не могат да се удържат да не опитат. Зумба тренировките се характеризират с екзотични тактове, базирани на латино и интернационални ритми. Още преди участниците в Зумба класовете да го установят, те влизат във форма – тяхната енергия и тонус се покачват. Няма други фитнес-групи като Зумба Фитнес-Парти! Лесно е да опитате, ефективно е и е напълно зареждащо. Сред другите зумба-фенове ще откриете свои приятели, с които постепенно ще се превърнете в едно общество.

Zumba Gold – Зумба Голд е насочена към т.нар. baby boomer поколението или хора, чиито активни години са били 60-те и 70-те години на миналия век. Зумба Голд предоставя всички движения на Зумба, като леко ги мофидицира, за да отговарят най-пълно на нуждите на по-възрастните активни участници в групите, а също и на тези, които едва сега започват пътуването си към един по-здравословен начин на живот. Всички елементи на Зумба Фитнес-Парти са запазени: пикантна латино музика като салса, меренге, кумбиа и регетон; вълнуващи и лесни за следване стъпки; ободряваща парти атмосфера. Активните по-възрастни участници търсят и откриват приятелство, вълнение, емоция и превръщат тренировките в залата в редовна част от седмичния си график. Зумба Голд е перфектното решение, защото е денс-фитнес занимание, в който всеки се чувства сред приятели и най-важното – забавлява се! 

        


 Zumba Toning - Когато става въпрос за скулптуриране на тялото, Зумба Тонинг сериозно вдига летвата. Комбинира упражнения за скулптуриране на тялото и много интензивни кардио движения под ритъма на латино музика. Денс-парти тренировките са интензивни и буквално изгарят калориите. Учениците използват леки тежести и други пособия, за да се повиши натоварването в таргет зоните – рамене, ханш, талия, бедра. Зумба Тонинг е перфектния начин за ентусиастите да моделират съвършено тяло, като естествено тотално се презаредят.

     

 Aqua Zumba _ Позната е като Зумба „pool party” или парти в басейна. Тя дава нов смисъл на идеята за една ободряваща тренировка. Разплискване, разтягане, усукване, радостни викове, смях, шумно водно забавление – всичко това често се чува по време на Аква Зумба тренировка. Съчетава успешната формула на Зумба, заедно с традиционните водни дисциплини. Аква Зумба комбинира всичко това в една сигурна – без контузии и травми, щадяща ставите и ненатоварваща сърцето, предизвикателна, базирана на водните дисциплини тренировка, осигуряваща здравословно тонизиране на тялото и най-вече предоставяща далеч от очакваното вълнуващо преживяване.

Zumbatomic – Създаден изключително за деца на възраст между 4 и 12 години, Зумбатомик групите включват раздвижени, високо интензивни фитнес-парти тренировки със специална и лесна за следване хореография, предназначена за деца, озвучена изцяло с музика, която те обичат – хип-хоп, регетон, кумбия и др. Родителите ще обикнат Зумбатомик поради ефекта, който има върху децата – повишава самочувствието им, стимулира метаболизма и засилва координацията им. Зумбатомик изпълва идеята за семеен фитнес, давайки да родителите силен мотив да се отправят към залата заедно със своите деца, като си доставят едно общо и забавно семейно преживяване.

Zumba in the Circuit – Максимизира тренировката до тотално нажежаване. Зумба ин дъ Саркит е 30-минутна високо-октанова, вдъхновена от латино-музиката  денс-фитнес тренировка, комбинираща кръгово позициониране на фитнес уреди, върху които работите със серии силови тренировки в рамкирани времеви интервали и танци. Като резултат сериозно повишавате метаболизма си, мускулите ви стават все по-издържливи и стегнати от силовите тренировки, а успоредно с това усъвършенствате Зумба стъпките – всичко това в една тренировка! Гарантирано излишните калории ще се стопят, а скуката ще бъде осуетена. Зумба ин дъ Саркит „мести” студентите от едно упражнение на друго – от тренировките на уредите към горещи танци под ритъма на регетон, салса, меренге, хип-хоп и др. Впуснете се в тези динамични и решителни 30 минути – в това ефективно време способният инструктор ще адаптира програмата за Вас и цялата група до всяко фитнес ниво.

Zumba Gold-Toning - Програма Зумба Голд Тонинг предлага най-доброто от двата свята – зареждащо докосване до Зумба Фитнес-Парти с ползите от безопасни, но ефективни и мощни тренировки. Денс-фитнес програмата е лесна за следване, укрепваща здравето и предназначена както за т.нар. „baby boomers” поколение – по-възрастните ученици, така и за начинаещи. Чрез динамична, но лека за изпълнение тренировка и вълнуващи интернационални ритми, Зумба Голд Тонинг групите помагат на участниците да изградят една добра мускулна маса, обща сила и издръжливост, да увеличат костната си плътност, да подобрят мобилността, координацията и да придобият една съвършено различна поза, излъчваща самочувствие.

        Zumba Sentao   –  Най-новата програма- Зумба Сентао предлага фитнес парти хореография за укрепване, балансиране и стабилност в един изцяло нов начин, при който се влючва партньор- „столът”. При тази програма столът се изпоузва като стабилизатор, чрез който може да се увеличи натоварването с узползването на собствената тежест и така да се подобри силата на мускулите, издражливостта и тонуса на физиката.

 

 

Прочетете още

1 коментар

  1. KOLIO

    tozi sport praktikuva li se ot maje?

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *