«

»

Хо’опонопоно – техника за душевен мир, сега и завинаги + (видео)

Хо’опонопоно е древна Хавайска техниката за постигане на душевен мир, Ето накратко какво представлява тя:

1.Невъзможно е да схванем в истинската му пълнота случващото се около нас съзнателно или подсъзнателно. В пространството се разпространяват множество вълни и мисловни форми, които не се долавят на съзнателно ниво. Във всеки момент ние създаваме нашата собствена реалност на подсъзнателно ниво, ето защо можем да храним в себе си колкото си искаме положителни мисли и пак да се чувстваме съкрушени и нещастни.

2.Не можем да контролираме всичко, именно защото не можем да си даваме сметка за всичко случващо се в момента. Илюзия на егото е да си въобразяваме, че светът ще се върти според нашите желания. Затова и не е разумно да оставим егото ни да взема решенията. Имаме избор, но нямаме контрол.

3.Може да изцелите всяко житейско изпитание. Независимо как се е появило изпитанието и независимо от неговата природа, ние трябва да се заемем с неговото изцеляване, защото е попаднало в нашия свят. Може и представа да си нямаме защо се е появило в нашия живот, но няма и смисъл да питаме, защото знаем вече за неговото съществуване. Колкото повече изцеляваме изпитанията, толкова по-ясно ще даваме израз на онова, което предпочитаме, защото ще освобождаваме блокираната енергия, която използваме иначе за други цели.

4. Всеки от нас е сто процента отговорен за личните си изживявания. Изпитанията в живота не са по наша вина, но са наша отговорност. Схващането, че всеки е отговорен за всичко, което се случва в неговата реалност надхвърля всяко наше действие или мисъл. Най-важното е осъзнаването, че в тази отговорност се включва и всичко, което другите казват, мислят, правят и което по някакъв начин е достигнало до нас. Ако поемем пълна отговорност , то в момента в който някой постави пред нас проблем, той става и наш . Ние сме в състояние да го изцелим и колкото повече изцеляваме изпитанията, с които се сблъскваме, толкова повече постигаме съзвучие с първоизточника.

5.Това, което ни дава пропуск към състоянието на абсолютната неограниченост е изричането на думите „Обичам те“ – тази парола дава душевен мир, от изцелението до проявлението.Тя се изрича към Божествената сила и изчиства всичко във вътрешния ни свят. Идеята е да се обича ВСИЧКО без изключение. Тази парола се допълва от „Съжалявам!“, „Прости ми!“ и „Благодаря„.

Тези думи са любов, която освобождава блокираната енергия!

.

6. Вдъхновението е по-важно от стремежа , който се явява залъгалка за ума. Вдъхновението е поръчка на Божествената сила към нас. Стремежът работи и постига резултати, а вдъхновението работи и сътворява чудеса.

И така знаем какви мисли минават през вас като прочетете това.
Техниката е проста, изисква енергия и съсредоточаване, но……… Ви гарантираме, че действа.

И така, не забравяйте:

Обичам те!

Съжалявам!

Прости ми!

Благодаря!

 

Този метод се разпространява в наши дни от Д-р Хю Лен и Джо Витале.

 

 

Видео с презентацията на Д-р Хю Лен  – как да практикуваме“ Хоопонопоно“:

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *